Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podoba Ci się ??  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba Ci si? German Style ?

• TAK
      6
    • NIE
      4
    • Wol? " Wiejski tuning "
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Zakładam ten temat bo chcę znać wasze zdanie co do stylu tuningowania samochodów .

German Style :

Kilka filmików co do tego stylu :

1.)

To jest ukryta treść, proszę

2.)

3.)

4.)

Jeśli będzie z uwagą oglądać filmiki zobaczycie wszystkie cechy tego stylu niż znany często " wiejski tuning "

Sam robię Golfa Mk1 Cabrio , na German Style , kolor biały .

W UP filmach zobaczycie jak mniej więcej będzie wyglądał mój golfik .

Fotki przed i po będę wrzucał jak skończę samochód .

Czekam na Wasze wypowiedzi.

Pozdrawiam .

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Jeśli masz VW to najlepiej go robić na German Style.A to jest oryginalny kolor VW, czy już wcześniej był malowany? (biały) Będziesz go malował? Bo jeśli ma być nisko i szeroko to bardziej pasuję kolor czarny (oczywiście moim zdaniem)

Opublikowano

Tak to ująłem :) Bo to co robią z samochodami tak to się nazywa :)

- Spojler

- Powiększone zderzaki , przód i tył

- Jakieś reflektory z naklejkami itp

- Zanim zwykłego koloru to pełno naklejek .

I to co najgorsze ZERO obniżonego samochodu ...

Bleee eh ten " Wiejski tuning " .

@ UP :

Jeden właściciel , chodź był malowany ( zielony ) i na biało maluję go teraz .

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Mi się bardzo podoba ten styl .

Po prostu full kulturka do samochodu :) Chciałbym żeby każdy taki samochód tak wyglądał :)

18844803398894676693.png

08851627256070316470.jpg

Osama - chłopczyku nikt cie nie lubi

:) jestem dziec**** który ma ort jak dziecko z 3 podst . Maksymalnie masz 13 lat .

Opublikowano

Heh , widzę że tutaj sami tylko " metińczyki " niczym prócz metina nie widzą :)

Ja mam taką teorię jak oglądali te UP filmy to zobaczyli " wroga z innego królestwa " i od razu wyłączyli filmik .

No ale szkoda ... że mało tutaj fanów motoryzacji i sami " dorośli " ( podobno większość dorosłych ) woli zajmować się Metinem , MC , CS , COD ... itp ; / :)

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

@up

dla mnie wiejski tuning nie istnieje bo to jest psucie samochodu...

pozakladaja z 4 stron plastiki i mysla ,ze sa zajebisci... dla mnie dobry samochod w polsce to golf IV z ladnymi czarnymi alusami i tuba z tylu i zadnych pomaranczowych gowien nie potrzeba...

no bo porownajcie sobie

search%3Fq%3Dopel%2Bcalibra%26um%3D1%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26biw%3D1280%26bih%3D921%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=545&vpy=578&dur=1580&hovh=194&hovw=259&tx=125&ty=109&page=1&ndsp=28&ved=1t:429,r:19,s:0

search%3Fq%3Dvolkswagen%2Bgolf%2Btuning%26um%3D1%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26biw%3D1280%26bih%3D921%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=117&vpy=286&dur=3593&hovh=168&hovw=300&tx=225&ty=70&page=1&ndsp=25&ved=1t:429,r:5,s:0

to zdjecie golfa to ze wzgledu na brak czasu ,ale nie wiele sie rozni od firmowek oryginalnych omijajac te spoilery boczne ,tylniego nie widze i przedni

hersygna.png
Opublikowano

UP , foty nie działają :)

Tak się mówi " wiejski tuning " dla tych co tylko powiększone zderzaki i tyle :)

A jak oglądałeś filmiki to widzisz chyba różnicę od firmówek :)

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Powodzenia na polskich drogach ;)

A jeżeli chcesz sobie na ten styl dać to dobrze wybrałeś. Ciekawie to wygląda i nie jest przeładowane. Czekam na fotki sprzed i po B).

Opublikowano

German style jest fajny ale tylko w autach z dusza , starych i z klasa. Najlepiej stare bm'ki 3 e21 e30 , poprostu zloto :) Stare VW tez fajne ale nic z nowszych aut bo to nie pasuje . Szerokie fele , Niskie zawieszenie , brak dachu i biala skora w srodku ;)

WIES TUNING TO TUTAJ :)

http://otomoto.pl/bmw-325-2-7-eta-C18826074.html

fajnie fajnie a w bagazniku nitro haha.

wakow9.png
Opublikowano

No tak :) German Style jest bardzo fajny , na starszych samochodach ( tylko marki Niemieckiej ) bardzo ładnie wygląda :)

Dlatego wybrałem Golfa 1 , chodź chciałem zwykłego albo był cabrio w dobrym stanie i nie tak drogo .

Dziś albo jutro dam foty jak już jest w podkładzie i do malowania ... potem resztę .

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Niektore sa chujowe moim zdaniem... ale niektore mmm miodzio ;p

Moj brat mial robic e30 juz mial wszystkie plany co i jak ale gotowki mu zabraklo ;/

Co do tematu ja osoboscie bardziej wole Golfa II <3 ;p

@edit

Moge wiedziec jaka gotowka dysponujesz i co masz zamiat w nim zrobic?

Wogole wez przytrzyj albo miej wypadek takim autkiem ;x zaplakac sie idzie

Opublikowano

Jak zobaczyłem te chromowane silniki to szczena mi opadła :D

Skończ z tymi "metinczykami" ;| Chcesz fanów motoryzacji to idź na forum motoryzacyjne a nie na forum o cheatach o.O

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS

Opublikowano (edytowane)

Niektore sa chujowe moim zdaniem... ale niektore mmm miodzio ;p

Moj brat mial robic e30 juz mial wszystkie plany co i jak ale gotowki mu zabraklo ;/

Co do tematu ja osoboscie bardziej wole Golfa II <3 ;p

@edit

Moge wiedziec jaka gotowka dysponujesz i co masz zamiat w nim zrobic?

Wogole wez przytrzyj albo miej wypadek takim autkiem ;x zaplakac sie idzie

Za sam samochód dałem 2.850 zł , na szpachle + podkład 200 zł , farba 300 zł , robota tzn. malowanie itp za darmo ( bo u taty ) robota sam czyli 0 , wszystkie chromowane części 350 zł , sprzęt ( muzyczny ) 1.100 , felgi tylko malowanie i czyszczenie to około 90 zł , i gadżety jak golf , kij do golfa itp . 200 zł :) . Więc sobie oblicz :) bo miałem zamiar samochód max 10.000 zł wydać . oczywiście jakbyś robił autko to w dobrym stanie :) a nie jakieś paści bo Cię wyjdzie dużo dużo dużo .... :)

Jak zobaczyłem te chromowane silniki to szczena mi opadła :D

Skończ z tymi "metinczykami" ;| Chcesz fanów motoryzacji to idź na forum motoryzacyjne a nie na forum o cheatach o.O

UP . Jeśli to forum o cheatach to poco te " FanArt " , " Pogaduszki " ... i wiele innych ?? :)

Edytowane przez StoneKnight

nieregulaminowa sygna